IFIKZ | Theatervoorstelling Don Qu | UITVERKOCHT

Datum/Tijd
vr 09-10-2020 - za 10-10-2020
19:15 - 21:00 uur

Locatie
Doopsgezinde Vermaning Zaandam
Westzijde 80
1506 EG Zaandam

Categorieën


 

Don Qu

Dit jaar heeft IFIKZ wederom samen met Theatermijn een theatervoorstelling ontwikkeld die op een verrassende manier verhaalt over de industriële geschiedenis van de streek. Waar vorig jaar de bijnamen van de zeven dorpskernen in de streek het onderwerp waren, is dat deze keer de industriële vooruitgang en de menselijke strijd daartegen.

Het verhaal
Don Qu is de hoofdpersoon in een vrolijke vertelling over vernieuwing en vooruitgang. De nukkige strijder vecht dapper tegen de draken en monsters van de industrialisatie. Gelukkig zijn de buren Sancho en Dorothea in de buurt om Don Qu te behoeden voor ál te dwaze fantasieën. Hoewel, dwaas? Don Qu wordt veelal voor dwaas versleten, maar is dat altijd terecht? Vechten we niet allemaal een keertje tegen windmolens? Raakt niet iedereen een tikkeltje van slag van veranderingen? Zijn we niet allemaal een beetje bang voor die zogenaamde vooruitgang? Zit Don Qu niet een klein beetje in ons allemaal? Hoe zit het trouwens met uw change management? Bent ú klaar voor veranderingen?

Tekst en regie: Rick Dros
Spel: Lars Belleman, Emma Hoogland en Rick Nanne.
Vormgeving: Teun Vrolijk

De voorstelling zal plaatsvinden op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober in de avond. Aanvangstijden op beide avonden zijn 19.15 en 21.00 uur. De voorstelling duurt 1 uur.

Wil je na afloop nog een drankje doen bij Verrassing aan de Zaan dan is dat uiteraard mogelijk, vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via de website https://verrassingaandezaan.nl/contact/ of telefonisch via 075 617 6481. Verrassing aan de Zaan (Westzijde 82, Zaandam)