HVZ Hengelsportbeurs

Datum/Tijd
zo 23-02-2020
10:00 - 14:00 uur

Locatie
Sporthal Zaanstad-Zuid
De Weer 26
1504 AH Zaandam

Categorieën


 
De HVZ organiseert elk jaar, in 2020 op 23 februari een grote hengelsportbeurs die gratis toegankelijk is voor alle hengelsportliefhebbers. Lid of geen HVZ – lid.

Ruilbeurs en mooie aanbiedingen

Traditioneel is inmiddels de ruilbeurs, waar beginners en gevorderden een goede ‘vangst‘ kunnen doen. Wie een goedkoop hengeltje voor zijn kinderen zoekt, maakt grote kans tussen de tweedehands en soms nog nieuwe spullen iets van zijn/haar gading te vinden. Wie op zoek is naar een betaalbare zeehengel of een originele Jan Schreiner-spinhengel kan er ook vaak zijn slag slaan. Soms zitten er prachtige oude visspullen tussen voor verzamelaars.


Aanleveren materiaal voor de verkoop
 
Materiaal voor de ruilbeurs kan op donderdag, vrijdagavond of zaterdagmorgen, voorafgaand aan de beurs, in het HVZ-kantoor worden aangeboden.
 
Veel activiteiten en voorlichting
Diverse HVZ-commissies presenteren hun activiteiten. Aanwezig zijn de zeevisafdeling, de zeer actieve Vliegviscommissie met viegbinddemonstraties. Verder de bloeiende Jeugdafdeling, de Controlecommissie met voorlichting en informatie, de specialisten van de Baars-, Karper-, Roofvis- en uiteraard de Wedstrijdcommissie. Ook zijn verschillende hengelsport gerelateerde instanties vertegenwoordigd met een voorlichtingsstand. Ervaren hoe het is een grote vis te drillen kan bij de stand van Sportvisserij Mid West Nederland.