Huub van der Lubbe | WAT SPEELT

Datum/Tijd
za 07-04-2018
20:15 - 22:05 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Huub Speelt 01.JPG

In zijn nieuwe theaterprogramma vertelt Huub van der Lubbe de verhalen over helden als Cuby, Solomon Burke, Joe Cocker en Ramses Shaffy. Maar ook over onbekende grootheden die zijn muzikale geschiedenis bepaalden. Een programma vol muziek, uitgevoerd door Huub, Jeroen van Olffen (basgitaar & sounds) en Jan Robijns (piano).

WAT SPEELT is het nieuwe theaterprogramma van Huub van der Lubbe. Een programma vol muziek. Huub vertelt de verhalen achter zijn liedjes, het eerste idee, de inspiratiebronnen. Bijzondere gebeurtenissen, ontmoetingen en toevalligheden. Over helden als Cuby, Solomon Burke, Joe Cocker en Ramses Shaffy. Maar ook over onbekende grootheden die zijn muzikale geschiedenis bepaalden.

‘Het is 1968. Aan de hoek van de bar in het verenigingsgebouw staat een jongeman met een flaphoed op. Er wordt gefluisterd. “De zanger van Mom’s Price!” Terug van een optreden in het land. Omringd door  bewonderaars nipt hij van zijn glas. Zoals hij daar staat. En zwijgt. Ik heb hem nooit één noot horen zingen, maar ik besluit zanger te worden van een band.’

Huub van der Lubbe: gitaar & zang
Jeroen van Olffen: basgitaar & sounds
Jan Robijns: piano

Meer info