Huttenbouw Zaandijk 2022

Datum/Tijd
di 23-08-2022 - za 27-08-2022
Hele dag uur

Locatie
Zaandijk
Lagedijk
Zaandijk

Categorie├źn


Het timmerweekend vindt plaats van 23 tot en met 27 augustus. De kinderen van acht tot en met veertien jaar mogen weer drie volle dagen timmeren en knutselen aan hun eigen hutjes.

Tussendoor is er natuurlijk ruimte voor leuke (water)spelletjes, vlag versieren en oefenen voor de voorstelling op de Bonte Avond.

De laatste avond, vrijdag 26 augustus, is er vanaf 19.00 uur een Bonte Avond, iedereen is van harte welkom. Buurtbewoners, familie, vrienden enzovoort. Als klap op de vuurpijl is er tijdens de Bonte Avond de verkiezing van het mooiste hutje van 2022, er is een tombola, drankje (beide tegen klein tarief) en natuurlijk zijn alle mooie hutten te bewonderen. Hierbij wordt tevens muziek gedraaid. Rond 23.30 uur zal het stil en rustig zijn op het terrein. En volgt voor de kinderen van 10 tot en met 14 jaar een slaapfeestje .

Wil je jezelf (als vrijwilliger) of je kind nog aanmelden? Dit kan via giveaway-zw@hotmail.com. De kosten bedragen 20 euro inschrijfgeld plus 15 euro borg per deelnemend kind. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina: Zaandijk Noord Holland.