Humanitas ‘Middag van het Levensboek’

Datum/Tijd
zo 12-11-2023
14:30 uur

Locatie
Dorpshuis De Horn
Krommeniedijk 161
1561 KS Krommenie

Categorieën Geen Categorieën


‘Mijn leven? Daar kun je wel een boek over schrijven!’ Een vaak gehoorde uitspraak. Maar een boek maken over iemand zijn levenswandel doet Humanitas ook daadwerkelijk. Op zondag 12 november vanaf 14.30 uur houdt het schrijverscollectief van Humanitas Zaanstreek Waterland de Middag van het Levensboek.
Het Levensboek is één van de vele activiteiten van Humanitas. Mensen vertellen hun levensverhaal aan vrijwilligers van het collectief die er in samenspraak met de verteller een boek van maken. Voor kleinkinderen, kinderen, voor vrienden of voor wie het maar lezen wil. Recent verschenen levensboeken centraal tijdens feestelijke bijeenkomst Op 12 november staan vijf recent verschenen levensboeken centraal tijdens een feestelijke bijeenkomst in dorpshuis De Horn, Krommeniedijk 131. De deuren gaan open om 14.00 uur. 
Het programma start om 14.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. De bijeenkomst is vrij toegankelijk en bedoeld voor de vertellers van het levensverhaal en hun naaste familie en vrienden en voor de vrijwilligers die het opschrijven. Daarnaast is iedereen die geïnteresseerd is in het schrijven of vertellen van een levensverhaal van harte welkom. 
Meer informatie bij de coördinator van het schrijverscollectief, Annemieke Schoen via a.schoen@chello.nl