Homebase Connects x Live op de BBQ party

Datum/Tijd
za 16-07-2022
14:00 - 23:00 uur

Locatie
Het HEM
Warmperserij 1
1505 RL Zaandam

Categorieën


Homebase Connects is terug en dit jaar bundelen we de krachten met Live at the BBQ voor een zomerfeest met een speciale line-up. Er is geweldig BBQ-eten, een indoor skatepark powered by CLCP en een fashion markt met lokale merken uit de Zaanstreek.

Line-up

Internationale Dub-legende Mad Professor staat speciaal tijdens dit zomerfeest achter de decks voor zijn enige optreden in de Benelux dit jaar, het in het VK gevestigde Backroad Gee voor het eerst op in Nederland en het in Brussel gevestigde  Blck Mamba brengt haar eclectische ‘ mamba-smaak’ naar de dansvloer.

Live at the BBQ -bewoners Jerrau  en Bao G  zijn bekende namen in de Amsterdamse muziekscene en staan ​​bijna synoniem voor de beste party sets. Homebase-initiatiefnemer Ella John maakt de line-up compleet met tal van lokale live-acts en DJ’s. Reanny  en Fabs , twee talenten uit het Homebase Music Talent Development Program , beide op met hun nieuwe live act die ze tijdens het talentenprogramma van Het HEM hebben ontwikkeld.

Alle namen: BackRoad Gee, Mad Professor, Ella John, Blck Mamba, Mathiéux, Jerrau, Bao G, Garnett, Jarmenus, Fabs, Reanny.

Het HEM Homebase draait om het creëren van een thuis voor jong creatief talent uit Zaandam. Voor een periode krijgt een groep van 12 jonge Zaanse ondernemende creatievelingen, samengebracht door Ella John Tuinfort en Bo Barbosa, een ruimte in Het HEM die zij kunnen gebruiken voor bijeenkomsten en masterclasses, samengebracht door makers die als rolmodel dienen.