Hoe geven we de transitie naar een circulaire bouw vorm?

Datum/Tijd
wo 08-11-2023
20:00 uur

Locatie
Wormerveer
-
Wormerveer

Categorieën Geen Categorieën


Hoe geven we de transitie naar een circulaire bouw vorm? Welke duurzame innovaties zijn mogelijk? Om deze belangrijke vragen te beantwoorden, organiseren we een inspirerende avond waarin drie vooraanstaande sprekers hun visie en kennis delen. 

 

Deze avond biedt een unieke kans om meer te leren over duurzaam bouwen en innovatieve, circulaire materialen én met de sprekers in gesprek te gaan. Samen kunnen we een duurzame toekomst voor de bouwsector vormgeven. Wij hopen je van harte te mogen verwelkomen op dit inspirerende evenement.

Programma

“De toekomst is al begonnen”

Bouke Koopman is meester-timmerman, expert in hout, de knoop, en hergebruik. Hij deelt zijn inzichten in het gebruik van hout op een duurzame manier en laat zien hoe eeuwenoude constructies nog steeds sterk en relevant zijn. 

“Soms liggen oplossingen dichterbij dan je denkt!” 

Maartje Dros
 van Unusual ontwikkelt innovatieve projecten en verbindt creatievelingen, ontwerpers, en ambachtslieden om nieuwe betekenissen en principes in technologie, materialen en ruimtes te verkennen. 

 “It’s a Material World”

Bob Floris
 van Bouwcenter Floris is de vertegenwoordiger van de vierde generatie van dit familiebedrijf. Bob Floris deelt zijn inzichten over duurzame oplossingen in de bouw en hij vertelt hoe Bouwcenter Floris innovaties en circulaire materialen verbindt met de dagelijkse bouwpraktijk. 

Praktische informatie
Woensdag 8 november, inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Locatie: Floris Bouwcenter, Vlasblomweg 24 in Wormerveer. Deelname is kosteloos. Je kunt je vrijblijvend aanmelden via onze website.