High Brunch voor alleenstaande ouderen

Datum/Tijd
za 20-07-2019
12:00 - 15:00 uur

Locatie
De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer

Categorie├źn


Bij De Groote Weiver wordt zaterdag 20 juli een Brunch georganiseerd waarbij alleenstaande ouderen gezellige leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten.

Als de bloemetje bloeien, de vogeltjes fluiten en de bijtjes zoemen dan is het tijd voor een High Brunch!

Ken jij een alleenstaand ouder iemand uit Krommenie, Wormerveer, Wormer, Assendelft of omstreken die het leuk vindt om mee te eten samen met gezellige leeftijdsgenoten? Dat is dan geweldig! Wij organiseren voor hen een overheerlijke high brunch op zaterdag 20 juli in de Groote Weiver te Wormerveer.

We gaan niet alleen met elkaar heerlijk eten maar hebben ook een hilarische bingo met leuke prijsjes. Het eten is geheel gratis, alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. We beginnen om ongeveer 12.00 uur en zijn uitgegeten rond 15.00 uur.  Als het mooi weer is eten we natuurlijk lekker buiten.

Gun je diegene zo’n leuke middag stuur dan een e-mail naar Monique Wezel: Thaimo10@hotmail.com. Onaangekondigd binnenwandelen kan helaas niet omdat we graag willen weten hoeveel eters er komen. Aanmelden kan tot 11 juli.

Vind je het leuk om iets lekkers te maken (alleen vegetarisch of veganistisch) of je wil je een paar euro doneren dan worden wij heel blij. Stuur dan ook even een berichtje dan weten we waar we op kunnen rekenen.

Het evenement start om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De Groote Weiver bevindt zich op Industrieweg 1a aan de achterzijde van het pand.