Het Zaans Showorkest presenteert Voices In Harmony 2021

Datum/Tijd
vr 15-10-2021
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Het Zaans Showorkest presenteert op vrijdag 15 oktober 2021 in de Bullekerk te Zaandam              

Voices In Harmony 2021

Met de succesvolle Voices in Harmony concerten heeft het Zaans Showorkest weer een mooie muzikale traditie neergezet. Zangtalenten laten zien en horen wat ze kunnen onder begeleiding van een groot live orkest. Voor veel zangtalenten een uitdaging om met een echt orkest te kunnen optreden i.p.v. met een orkestband of kleinere begeleiding als een bandje.

Hedendaagse pop, swing en musical, maar ook klassieke en filmmuziek, het komt allemaal voorbij. Eigenlijk zoals de Zaanstreek inmiddels gewend is van het veelzijdige 50-koppige orkest onder leiding van dirigent Henk Ummels. 

Medewerking zal worden verleend door:

Zang: Cees en Kirsten Majoor, Christian Langedijk, Debora Visscher, Fons Duin, Lisa Carmen van der Woude, Loes Pronk en Marco Hage

De presentatie is in handen van Michael Wempe.

Piano: Ruud Luttikhuizen

Dirigent: Henk Ummels

Locatie: Bullekerk

Datum: vrijdag 15 oktober 2021

Aanvang: 20:00 uur

Entreeprijs: €15,-: Kaartverkoop uitsluitend vooraf via info@hetzaansshoworkest.nl

GEEN kaartverkoop aan de zaal!

Vanwege de nieuwe regels, die ingaan op 25 september waarbij de 1,5e meterregel wordt losgelaten, is de toegang gewijzigd.

Met de CoronaCheck-app kunt u het Corona-toegangsbewijs laten zien. Via onderstaande link vindt u meer informatie over de CoronaCheck en/of kunt u de app downloaden op uw mobiele telefoon:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs . Op deze site vindt u ook informatie hoe u eventueel een versie van uw Corona-toegangsbewijs kunt printen. 

Vergeet bij uw bezoek aan het theater uw legitimatiebewijs niet. De persoon bij de ingang vergelijkt de gegevens van uw legitimatiebewijs met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-55884114

Laat u verrassen en geniet van een afwisselende avond met muziek en zang!

Voor meer informatie: http://www.hetzaansshoworkest.nl