Het Laagland | De Rode Knop (van 8 tot 108 jaar) | Online Zoom

Datum/Tijd
wo 30-12-2020
19:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


De Rode Knop_ZOOM beeld originele cast.jpg

Maak kennis met deze spannende online familievoorstelling in de kerstvakantie. Gelukkig kun je het jaar afsluiten met een nieuw en spannend project: de live gespeelde Zoom-voorstelling ‘De Rode Knop’ van Het Laagland. Een leuke activiteit van het Zaantheater voor het hele gezin in de kerstvakantie, vanuit je luie stoel. Maak kennis met vier figuren en die spannende rode knop die symbool staat voor het loslaten van de regels waar je iedere dag mee te maken krijgt. 

Natuurlijk zijn regels hartstikke fijn. Maar er zijn regels die je af en toe moet kunnen loslaten. Hoe verleg je je grenzen? Spannend…maar soms zó lekker!

De Rode Knop is een interactieve, online theatershow voor iedereen van 8 tot 108 jaar. Vanuit je woonkamer kun je mee doen met het hele gezin en kijk en chat je mee met vier bijzondere personages. Vanaf de bank reageer jij niet alleen op hen, maar zij ook op jou. En dat niet alleen: je blijft zeker niet de hele tijd in je stoel zitten. De showmaster van De Rode Knop vraagt ook jou om aan een aantal bijzondere opdrachten mee te doen. Niks moet, alles mag. Theater was nog nooit zo interactief!

De Rode Knop is een theaterbeleving voor de hele familie vanuit huis die je inspireert en blij maakt. Precies wat we nodig hebben in deze tijd. Koop 1 kaartje en doe met de hele familie mee voor €12,50. 

Het Laagland stuurt op woensdag 30 december per mail een Zoomlink voor deelname aan de online voorstelling. 

De reacties van het publiek op de try-outs:
”Moderne variant op ouderwetse, natte haartjes-vrijdagavond.”
”Erg leuk dat er steeds commentaar op de gebeurtenissen kon worden gegeven.”
”De leukste Zoom-meeting ooit!”

Credits: 
Acteurs: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Aafke Buringh & Dave Luza.