Het Grote Avonturenfeest | Gratis toegankelijk familiefestival (van 4 tot 10 jaar)

Datum/Tijd
zo 12-03-2023
13:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Avonturiers gezocht! Tijdens Het Grote Avonturenfeest kunnen de dapperste, stoerste en creatiefste bezoekers meedoen met de leukste speurtochten, workshops, proefjes en dans- en knutselactiviteiten. Ga jij geen enkele uitdaging uit de weg of hou je van dansen, zingen of knutselen? Kom dan gezellig langs en leef je uit in de foyer. Naast de gratis activiteiten en workshops kun je ook twee leuke voorstellingen bezoeken. Deze kosten maar € 5. Ga jij mee op avontuur?

De voorstellingen die tijdens Het Grote Avonturenfeest te zien zijn:

Bon dia, goeiemorgen (vanaf 4 jaar) – Izaline Calister en Thijs Borsten

Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

Slinger! (vanaf 4 jaar) – Simone de Jong Company

Deze grappige hartveroverende voorstelling met acrobatisch spel is als de droom van een kind. Simone de Jong maakt een voorstelling geïnspireerd door de Stampertjes en alle andere eigenwijze, aparte en stoere kinderen. Ze wonen op matrassen, ze slingeren aan hun stapelbedden, ze eten bergen patat, ze mogen alles wat jij niet mag, ze durven alles.

FoyerGratis toegang