Her Majesty | Marrakesh Express – a tribute to Crosby, Stills, Nash & Young

Datum/Tijd
di 10-04-2018
22:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Her Majesty © D. van Hout.jpg

Na twee volledig uitverkochte tournees van hun succesvoorstelling Déjà vu, komt Her Majesty nu met een splinternieuw programma: Marrakesh Express.

In dit nieuwe programma put de topband, met o.a. Bertolf Lentink en subliem Neil Young-vertolker Jelle Paulusma, opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young. Zowel de muziek die deze legendarische muzikanten samen componeerden als de soloalbums komen aan bod.

Waar in het vorige programma de focus lag op het album Déjà vu, duikt Her Majesty in Marrakesh Express nog dieper in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau.

Ook tijdens Marrakesh Express worden de fantastische songs omgeven door prachtige beelden en door de bandleden vertelde verhalen en anekdotes die een levendig tijdsbeeld schetsen. Marrakesh Express … keer op keer een feest der herkenning.

Met:
Bertolf Lentink, & Jelle Paulusma: gitaar & zang
Diederik Nomden: gitaar, toetsen & zang
Dirk Schreuders: bas
Bauke Bakker: drums & zang

Meer info