Harrie Jekkers en Klein Orkest | Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Datum/Tijd
wo 08-05-2019
20:15 - 22:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Harrie Jekkers - Klein Orkest - foto Jaap reedijk (1).jpg

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Hij wil nog één keer terug naar zijn muzikale roots, want voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

Nederland viel destijds als een blok voor hits als Later is allang begonnenLaat mij maar alleenKoos Werkeloos en Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood). De band scoorde twee evergreens: O, O Den Haagen Over de Muur, liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan. Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo’n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Harrie Jekkers wil vroeger nog één keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band en wordt daarbij begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas) en Niek Nieuwenhuijsen (drums). Nieuwe aanwinst is Henk Jan Heuvelink op toetsen.

Wegens groot succes extra bijgeboekt. De voorstelling van zaterdag 17 februari is helaas al uitverkocht, maar hij komt terug op woensdag 8 mei 2019 en u kunt zich nu al verzekeren van kaarten.

Meer info