Happinez Festival voor het eerst in Zaandam

Datum/Tijd
vr 10-05-2019 - zo 12-05-2019
10:00 - 20:00 uur

Locatie
Taets Art and Event Park | Hembrugterrein
Hemkade 18
1506 PR Zaandam

Categorieën


Het Happinez Festival wordt van 10 tot en met 12 mei gehouden bij Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Dat is voor het festival een nieuwe locatie, na eerdere edities bij Fort Voordorp in Utrecht. Dermate nieuw in feite, dat de organisatie bij voortduring de lof zingt over de unieke omgeving ‘in Amsterdam’ of ‘dichtbij Amsterdam’.

Om te zorgen voor nieuwe energie is het bedrijf ECOintention gevraagd om Taets ‘energetisch op te schonen’: ‘Net als bij de voorgaande edities gaan zij er op het Happinez Festival weer voor zorgen dat het terrein én alle mensen die bij hetfestival betrokken zijn je tegemoet stralen met positieve energie.’ Dat gebeurt door middel van aandacht, kleuren, muziek, geometrie en mandala’s.

Het thema is The Now Age. Bezoekers leren meer over het ontwikkelen en inzetten van hun innerlijke kracht, maar ook overde verbinding met de natuur en het creëren van meer balans door bewuster te leven. Verschillende lezingen, yogasessies, meditaties, healingsreadings en andere workshops moeten ervoor zorgen dat hun hart wordt geopend, de mind wordt geïnspireerd en het lichaam kan ontspannen.

Tickets zijn hier te bestellen.