Hannes Minnaar et het Tweede Boek van Sjostakovitsj Preludes en Fuga’s

Datum/Tijd
do 21-04-2022
20:00 uur

Locatie
MuziekHaven
Papenpad 13
1506 GR Zaandam

Categorie├źn


Hannes Minnaar keert terug naar MuziekHaven met het Tweede Boek van Sjostakovitsj Preludes en Fuga’s, donderdag 21 april om 20 uur. Foto (c) Lars van den Brink

Na een lange pauze laten wij weer van ons horen. Sinds het einde van de lockdown zijn wij volop bezig geweest met onze eigen concerten van het Van Baerle Trio, Busch Trio en Phion. En we zijn enorm verheugd dat binnenkort ook in MuziekHaven weer muziek voor publiek zal klinken!
Ten eerste kunnen wij het heuglijke nieuws delen dat pianist Hannes Minnaar na zijn succesvolle concert van afgelopen december zal terugkomen naar MuziekHaven. Op donderdag 21 april om 20 uur, met deze keer het Tweede Boek van Sjostakovitsj Preludes en Fuga’s. Via onze website www.muziekhaven.com kunt u alvast kaartjes reserveren voor dit bijzonder concert.
De kamermuziek residencies mogen nu ook weer plaatsvinden, en wij zijn blij met de komst van het Alkyona Quartet, een jong Brits strijkkwartet dat een aantal dagen in MuziekHaven zal verblijven om zich in het repertoire in alle rust te verdiepen.
En last but not least: de Zomerserie van MuziekHaven is in volle voorbereiding! Lucie Horsch is deze zomer onze gastprogrammeur en zij heeft een geweldig en afwisselend programma samengesteld. Begin mei publiceren wij het volledige programma op onze site, tevens zal de kaartverkoop van start gaan.
Wij wensen u een muzikaal voorjaar toe en kijken ernaar uit om u in MuziekHaven binnenkort welkom te heten!