Halloween @De Waterraaf 

Datum/Tijd
zo 29-10-2023
00:00 uur

Locatie
De Waterraaf | Jachthaven Nauerna
Kanaaldijk 33
1566 PA Assendelft

Categorieën


Overdag: Halloween-lunch & Monsters-speurtocht
‘s Avonds: Halloween-diner & Monsters-cocktails 

Deze Halloween laten we ons volop inspireren door al het lekkers dat leeft in het duister! Chef Sepp bereidt een verrukkelijk monstreuze lunch en een monster-speurtocht voor jong en oud. In de avond transformeren we het restaurant naar een duister drie-gangen-diner voor volwassenen, volledig geïnspireerd door monsters. Valerie mixt er gevaarlijke cocktails bij. En jawel, uiteraard dineren we in het donker – met een kaarsje hier en daar 😉 Zo gezellig dat het eng wordt. Kosten lunch zijn voor kinderen 12,50 per kind en voor volwassenen voor 17,50 per persoon (excl. drankjes). Kosten voor het diner zijn 47,50 per persoon (excl. drankjes).

Want wist je dat Waterraaf mede-oprichter Simon binnenkort zijn boek ‘Ik Wil Mijn Monsters Terug’ uitbrengt? Met Ik wil mijn monsters terug maakt hij een prachtig prentenboek en een leerzaam spel dat kinderen, (groot)ouders en professionals uitnodigt om op zoek te gaan naar de monsters in henzelf en in de wereld om hen heen.
Gisteren is de voorverkoop gestart op Kickstarter (de pagina is in het Engels, het boek verschijnt naast Engels ook in het Nederlands).

Wie neem jij mee op monstertocht?