Gratis zomeractiviteit voor jonge doe-het-zelvers

Datum/Tijd
za 13-08-2022
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Hornbach
Symon Spierweg 6
1506 RZ Zaandam

Categorieën


Tijdens de Kinderwerkplaats van Hornbach Zaandam zaterdag 13 augustus klussen jonge doe-het-zelvers hun eigen bootje van kurk in elkaar. Ze versieren hun bootjes zoals ze willen, en kunnen er de rest van de zomer mee varen, racen en pronken.

Maak je eigen bootje bij de Kinderwerkplaats

“Tijdens de Kinderwerkplaats bouwen de kinderen samen met onze medewerkers een bootje van kurk en houten latjes,” zegt vestigingsmanager Michael Linden. “De bootjes dríjven niet alleen: door een opwindbaar elastiekje aan de achterkant kunnen ze ook varen. Vervolgens kunnen de kinderen hun fantasie gebruiken om de bootjes te versieren. Natuurlijk neemt iedereen zijn of haar eigen bootje mee naar huis, om te laten zien aan familie, vriendjes en vriendinnetjes, en ermee te spelen op het water!”

Gratis deelname

De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Alle enthousiaste doe-het-zelvers tussen de vier en tien jaar oud kunnen gratis deelnemen. Inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.