GEANNULEERD | Glodi Lugungu | Ze bedoelen het goed

Datum/Tijd
vr 04-03-2022
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


*Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. 

Glodi Lugungu neemt u met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. Een goed verhaal vertellen leerde hij thuis, tijdens het avondeten. Zijn ouders zaten bij elkaar aan één tafel, de kinderen aan een andere. ‘Iedereen wilde iets vertellen, maar alleen als je een goed verhaal had luisterden de anderen naar je. Dat was de kunst: wie kan het beste vertellen, wie heeft het grappigste verhaal? Wie maakt het nèt even mooier dan het was?’.

In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. Daar zou u klamme handen van kunnen krijgen. Maar ach. Ze bedoelen het goed moet een kennismaking met Glodi Lugungu worden. Een geboren verteller die de lach aan z’n kont heeft hangen…..

Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”- Jury AKF 2018