Gezellig samen fietsen vanuit Krommenie

Datum/Tijd
di 16-04-2019
10:00 uur

Locatie
Activiteitencentrum De Palmboom
Snuiverstraat 63 A
Krommenie

Categorie├źn


'Samen met elkaar wat ondernemen is leuker dan alleen, samen fietsen is ook gezelliger'.

Annemarie Vaanen van Buurtcentrum De Palmboom in Krommenie is een actieve dame die graag fietst. Zij organiseert met haar man al jaren korte en langere fietstochten. Haar motto is ‘Samen met elkaar wat ondernemen is leuker dan alleen, samen fietsen is ook gezelliger’. Zo heeft zij het plan opgepakt om elke derde dinsdag van april tot en met september met belangstellenden te gaan fietsen. De eerste gezamenlijke fietstocht waar iedereen aan mee kan doen is dinsdag 16 april. De volgende data zijn: 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september.

Om 9.30 uur kunnen deelnemers eerst gezamenlijk met Chris en Annemarie een kop koffie drinken in De Palmboom. Dit is voor eigen rekening, kosten 1 euro. Chris en Annemarie gaan mensen dan vertellen over de geplande route van de dag. De start is rond 10.00 uur vanaf Activiteitencentrum De Palmboom, Snuiverstraat 63A in Krommenie. De fietstocht is ongeveer 35 tot 50 kilometer en gaat over rustieke weggetjes langs mooie plekjes in de Zaanstreek en omstreken. Een elektrische fiets is niet nodig: er wordt gefietst in een normaal tempo dat geschikt is voor iedereen die van fietsen houdt.

Meedoen aan de fietstocht is gratis. Er wordt onderweg minimaal een keer gestopt voor een kopje koffie of thee. Dit is dan wel voor eigen rekening. Voor de lunch vragen Chris en Annemarie deelnemers zelf een boterhammetje mee te nemen. Er kunnen maximaal vijftien personen met de fietstocht mee. Aanmelden kan via De Palmboom: 075-2024531.

Bron: Rodi