Foto expositie Karin Timmerman In De Kunstgreep in Oostzaan

Datum/Tijd
ma 07-01-2019 - di 12-02-2019
09:00 - 17:00 uur

Locatie
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Categorieën


Van 7 januari tot 12 februari 2019 exposeert Karin Timmerman met foto’s in De Kunstgreep in Oostzaan. De Kunstgreep is het bruisende centrumcomplex van Oostzaan met onder andere het gemeentehuis, theater en bibliotheek.

Het onderwerp van de expositie is BEWEGING. Dat is te zien in de lijnen en vormen van gebouwen, natuur, voorwerpen en spiegelingen in water. Ook mensen in beweging ontbreken niet. Haar stijl van fotograferen kenmerkt zich door slechts onderdelen van een groter geheel in beeld te brengen.  

Karin Timmerman is geboren en getogen in Zaandam. Al vroeg had zij belangstelling voor fotografie. Vanaf haar 17e  jaar begon ze te fotograferen.  Ongeveer 15 jaar geleden is Karin overgestapt op digitale fotografie. Dat was voor haar aanleiding om zich meer te verdiepen in de techniek van het fotograferen. Ze heeft sindsdien verschillende cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. De laatste jaren exposeert Karin regelmatig in de Zaanstreek. Eerst met een groepje, sinds twee jaar solo.

In De Kunstgreep hangen 30 foto’s in de hal op de begane grond en op de eerste etage. Ook in de vijf vitrinekasten zijn foto’s en ansichtkaarten met haar foto’s te bewonderen en te koop.

Het adres is: centrumcomplex De Kunstgreep, Kerkbuurt 4, 1511 BD Oostzaan

De Kunstgreep is dagelijks geopend van 9.00 – 17.00 uur en op de tijden dat de Bibliotheek en het Theater open zijn.