FluXus workshops op Cruyff Court Zaandam-Zuid

Datum/Tijd
wo 21-07-2021
15:30 uur

Locatie
Voetbalveld Cruyff Court Zaandam Veld
Walvisvaardersstraat
1505 Zaandam

Categorie├źn


Iedere woensdagmiddag tot en met 21 juli kunnen kinderen gratis meedoen aan workshops op het Cruyff Court in Zaandam Zuid. FluXus organiseert de workshops dans, beeldhouwen, schilderen en drummen. De starttijden van elke workshop zijn terug te vinden op www.fluxus.nl/agenda.

De eerste weken trokken al honderden kinderen naar de Walvisvaarderstraat en ook de komende woensdagen zijn kinderen tussen de 6 en 13 jaar nog van harte welkom. Let op: meedoen kan alleen na inschrijving via de website www.cultuurcruyffcourts.nl/zaandam.

Over Cultuur@CruyffCourts
Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek organiseert in samenwerking met diverse partners gratis workshops voor kinderen als onderdeel van het landelijke project Cultuur@CruyffCourts. Het Jeugdfonds en de Cruyff Foundation hopen met dit project meer kinderen te interesseren voor culturele activiteiten. En dat de kinderen na de workshops reguliere lessen gaan volgen. Als daar kinderen bij zijn uit gezinnen met minder geld, dan kunnen de kosten voor vervolglessen betaald worden. Zie daarvoor www.samenvoorallekinderen.nl.