FluXus schilderijen-expositie

Datum/Tijd
do 14-12-2017 - vr 23-02-2018
09:00 - 17:00 uur

Locatie
FluXus Beeldende Kunst & Digitale media
Klaas Katerstraat 7 b
1501 PL Zaandam

Categorieën


Tot en met eind februari is er bij FluXus op de Klaas Katerstraat 7b in Zaandam een schilderijen-expositie.
Beginnende en gevorderde cursisten van André Huisman en Betteke Akkerman stellen hun werk van afgelopen maanden tentoon.

André Huisman: “In de eerste lessen ‘Schilderen met Acrylverf’ van dit seizoen ligt de nadruk op grenzeloze portretten van kleurrijke, bijzondere mensen uit de hele wereld. Naast deze wereldportretten zijn kleur en structuur in het landschap de onderwerpen. Schetsen, keuzes maken, twijfelen, doorzetten en zwoegen tijdens de lessen zijn voor mij een belangrijk onderdeel van de lessen. Ik kijk met trots naar de resultaten van de eerste 12 lessen. De cursisten van dinsdagavond en de donderdagochtend hebben samen met mij een keuze gemaakt.

Vanuit de cursussen ‘Olie- en Acrylschilderen’ en ‘Tekenen en schilderen’ van Betteke Akkerman hangt er werk van zowel beginnende als zeer ervaren cursisten. Betteke: “De cursisten hebben met zijn allen met veel plezier hier aan gewerkt.”

De expositie kan worden bezocht van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Locatie: FluXus, Klaas Katerstraat 7b in Zaandam. Let op: tijdens de kerstvakantie is FluXus gesloten.