Flux op Locatie | Raúl Midon

Datum/Tijd
di 16-04-2019
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Raul Midon foto2.jpg

Raul Midón komt terug naar Nederland voor zijn tiende album ‘If You Really Want’, die september 2018 werd uitgebracht. Het album bevat de talenten van GRAMMY Award-winnende Nederlandse ensemble, Metropole Orkest, onder leiding van Vince Mendoza. Het orkest complimenteert de zinnelijke zang van Midón en presenteert een samenwerkingsverband dat vele genres overstijgt.

Eind maart kwam ‘Bad Ass and Blind’ uit, die een GRAMMY-nominatie voor Best Jazz Vocal Album ontving. De zanger, die sinds zijn geboorte blind is, heeft bewezen dat zijn handicap zijn talent en zijn passie niet kan hinderen. Afgelopen jaar was Midón al te zien op Nederlandse bodem met uitverkochte solo shows in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

Raul Midón reist momenteel door heel Europa om zijn nieuwe album ten gehore te brengen, waaronder op 16 april in Zaandam! “Op dit moment ben ik heel blij met hoe If You Really Want uitkwam. Ik hoop dat mijn fans het album net zo waarderen als ik, en het brengt ook enkele nieuwe luisteraars mee voor de reis.”

Dit concert is inclusief drankje en garderobe.