Flux op locatie | Lakshmi | Adem

Datum/Tijd
za 23-03-2019
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Lakshmi is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows op poppodia en festivals debuteert ze nu in het theater. Lakshmi is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, maar is tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Dit contrast bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, begeleid door haar vier muzikanten en versterkt door beelden. Een muzikale, visuele en theatrale totaalervaring.

De voorstelling LAKSHMI – ADEM is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt.
Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

“Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem” – Eric Corton
“Zij heeft een wonderschone stem, mooi, heerlijk. Bezwerend mooie muziek vind ik het.” – Leo Blokhuis

Musici:
Pascal Voorbraak (gitaar, soundgarden)
Rogier van Roosmalen (drums, percussie)
Pauline Koning (viool, zang)
Sjaak Thiessen (bas, toetsen)

Meer info