Finale Jan Pasveer Concours

Datum/Tijd
zo 03-04-2022
15:00 uur

Locatie
FluXus Muziekschool Pasveerzaal
Westzijde 148
1506 EK Zaandam

Categorie├źn


FluXus organiseert jaarlijks een muziekconcours vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer. Het concours is dit jaar voor zowel solisten als ensembles. De voorronde is op zaterdag en zondags vindt de finale plaats in de vorm van een concert. Inschrijven kan tot 1 maart 2022 via jouw docent bij FluXus. Doe jij mee?

Voorrondes

Op zaterdag 2 april zijn de voorrondes in de Pasveerzaal bij FluXus. De deelnemers krijgen een kwartier de tijd om de jury te overtuigen. Publiek is welkom om te komen luisteren en de entree is vrij.

Finale

Zondagmiddag 3 april vindt de finale plaats in de vorm van een concert in de Pasveerzaal. Dit finaleconcert is een happening met een hoog niveau van musiceren, publiek en prijzen voor de winnaars!

Jan Pasveerprijs

De grote winnaar van het concours ontvangt de Jan Pasveerprijs. Deze bestaat uit een plaquette gemaakt door Enric Adsera Riba en een cheque van 500 euro van de gemeente Zaanstad bestemd voor de verdere talentontwikkeling van de winnaar.

Over het Jan Pasveerconcours

Al tientallen jaren organiseert FluXus jaarlijks een muziekconcours vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer. Het concours is in het leven geroepen om de verdere talentontwikkeling bij muziekleerlingen te stimuleren. Dat wordt twintig jaar na dato breder getrokken naar alle amateurmuzikanten uit de Zaanstreek. Het concours is daarnaast is het een goede gelegenheid om podiumervaring op te doen.