Filosofisch Café met Marcel Boer

Datum/Tijd
di 28-07-2020
14:00 - 16:00 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën Geen Categorieën


 
Filosofisch Café Zaanstreek

“Hoe filosofie je leven kan verrijken”. Wil je graag eenmaal per 14 dagen een middag serieus met anderen praten en filosoferen over actuele en andere interessante onderwerpen? Kom dan naar het Filosofisch Café Zaanstreek.

Filosofisch cafe zaanstreek avondsessie

Wat is filosofie? Iedereen filosofeert. We filosoferen wanneer we onszelf vragen stellen, zoals: ‘Wat is de zin van wat ik doe?’ ‘Waarom leef ik?’ ‘Wat kan ik weten?’ Wanneer we proberen de werkelijkheid te begrijpen door middel van de rede en niet langer af willen gaan op godsdienstige dogma’s en autoriteiten, spreken we van filosofie.

Voor wie? Het filosofisch café staat open voor iedereen: jong en oud, vrouw en man, laag- en hoog geschoold, hand- en hoofdwerker, student of gepensioneerde. Kortom, voor eenieder die graag nadenkt en haar of zijn ervaringen wil delen.

Waar? De gesprekken zijn eenmaal per 14 dagen dinsdagavond of dinsdagmiddag in het cultureel centrum “ De Vermaning” aan de Zaanweg 57 in Wormerveer.

Kosten ? Filosofisch Café Zaanstreek is een ideëel, niet-commercieel project voor en door burgers. De kosten bedragen 5 euro per keer incl. 2 consumpties.

De gesprekken worden begeleid door Marcel Boer.

De middagsessie is van 14.00 tot 16.00 uur, Aanmelden: mmaboer@gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink .