Filmvertoning ‘Andere Koek’ door theatergroep Odion

Datum/Tijd
za 29-10-2022
20:00 uur

Locatie
FluXus Muziekschool Pasveerzaal
Westzijde 148
1506 EK Zaandam

Categorieën


Op zaterdagavond 29 oktober schittert Theatergroep Odion op het witte doek in ‘Andere Koek’ in de Pasveerzaal op de FluXus locatie Muziekschool. Een film vol humoristische scènes, waarin absurde situaties en ontroerende momenten elkaar afwisselen.

Over de film

De film speelt zich af in een koekfabriek. Hier gaan de arbeiders zwaar gebukt onder de fratsen van baas Knuppel. Het getier en gescheld werkt de arbeiders zodanig op de zenuwen dat de spanningen hoog oplopen. Het is de hoogste tijd voor andere koek. Tijdens de filmvertoning zijn de spelers aanwezig als hoofdgasten.

 Over Theatergroep Odion

In september 2018 is Odion gestart met een theatergroep. Odion is een organisatie die mensen met een beperking volwaardig aan de maatschappij wil laten deelnemen. Theater leent zich daar uitstekend voor; met theater stimuleer en ontwikkel je vele uitingsvormen. Met hulp van FluXus, Theater de Kaasfabriek en het Prins Bernhard Cultuurfonds is theatergroep Odion opgezet en werd deze film geproduceerd.

De film begint om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) bij FluXus in Muziekschool op Westzijde 148 in Zaandam. Kaarten a € 7,50 (incl. 1 consumptie) zijn te koop via fluxus.nl/agenda.