Saturday Church | Film publiekswinnaar van het TranScreen Filmfestival

Datum/Tijd
za 29-06-2019
19:30 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


In samenwerking met TranScreen Transgender Filmfestival en de Zaanse Regenboog vertoont Filmtheater  De Fabriek op 29 juni de winnaar van het TranScreen Film Festival 2019, begin juni dit jaar: Saturday Church. Een film over een 14-jarige op een muzikale reis, over het vinden van jezelf. Geïnspireerd op echte gebeurtenissen. Swing en vogue mee! 

Saturday Church vertelt het verhaal van de 14-jarige Ulysses, een verlegen en feminiene tiener, die na de dood van hun vader merkt dat hen nieuwe verantwoordelijkheden als ‘man van het huis’ op zich moet nemen. Naast hun moeder, jongere broer en conservatieve tante worstelt Ulysses ook met vragen over genderidentiteit. Ze vinden een ontsnapping door een wereld van fantasie te creëren vol dans en muziek.

Zaterdag 29 juni. Aanvang 19.30 uur Prijs € 9,75. Kaartverkoop www.de-fabriek.nl                                                                                                                                                                                     Info: dezaanseregenboog@gmail.com