Feestelijk Parkfestival (met picknick!) in het Agathepark in Krommenie

Datum/Tijd
zo 10-07-2022
12:45 - 16:00 uur

Locatie
Agathepark
Parklaan
1561 CM Krommenie

Categorieën


Op zondagmiddag 10 juli kan men eindelijk weer genieten van het Parkfestival dat Onderling Genoegen jaarlijks organiseert. Een middag vol muziek in de muziektent van het prachtige Agathepark in Krommenie, waarbij liefhebbers van harmonie, fanfare en brassband hun hart op kunnen halen.

Om te vieren dat er weer muziek kan worden gemaakt, wordt de middag extra feestelijk aangekleed. Zo zullen er diverse lekkernijen verkrijgbaar zijn, zoals suikerspinnen voor de kinderen! Wie meer wil weten over Fanfareorkest Onderling Genoegen, kan bij de informatiekraam terecht.

Bezoekers kunnen deze middag ook zélf even muzikant zijn. Wie wil mag proberen te blazen op verschillende instrumenten. Raad tussendoor het juiste aantal noten in de pot, dan wordt er wellicht ook nog een prijs gewonnen.

Alle bezoekers worden van harte uitgenodigd een zelf gevulde picknickmand en kleedje mee te nemen. Genieten van eten en muziek: meer is er niet nodig om er een onvergetelijk festival van te maken.

Respectievelijk zullen optreden: Opleidingsorkest Onderling Genoegen, Saens Harmonie Orkest, Brassband Eensgezindheid Wormer, Fanfare Eensgezindheid Egmond-Binnen, met als afsluiter Fanfareorkest Onderling Genoegen.

Het Parkfestival begint om 12.45 uur en duurt tot ca 16.00 uur. De toegang is gratis.