Familieopstelling in Krommenie

Datum/Tijd
zo 22-10-2023
13:00 - 17:00 uur

Locatie
KIK Community
Visserspad 10
1561 PK Krommenie

Categorieën


Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Ik nam het op mijn schouders Ik droeg het op mijn mij rug Tot de dag dat ik besloot Nu is het goed nu mag het terug Nu kies ik licht nu kies ik mij En alles wat dat niet is laat ik in liefde vrij'

Familieopstellingen:
Zondag 22 oktober geef ik weer een Familieopstelling in Krommenie.
Inloop 12.30 uur
Start 13.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: KIK Community
Visserspad 10 in Krommenie.
Ticket € 35,- om als deelnemer aan te sluiten. Wil je een thema inbrengen dan betaal €50,-
Een familieopstelling kan je inzichten verschaffen over hoe je je verhoudt t.o.v. mensen en (lastige en/of terugkerende) situaties. Vaak te herleiden vanuit de dynamieken vanuit je familiesysteem. Een familieopstelling is onderdeel van de methodiek Systemisch Werk. Door personen letterlijk een plek in het werkveld te geven ontstaat er een ruimtelijke weergave van een situatie of probleem. Een manier om er anders (vaak vanuit het onbewuste) naar te kijken en ermee te gaan werken.
In het dagelijks leven kunnen we tegen dezelfde zaken aanlopen. Soms merken we bijvoorbeeld in relaties dat we steeds geneigd zijn veel (toe) te geven en de ander te “pleasen” of lukt het niet om een baan te behouden. We krijgen stress, worden ziek of raken in conflict.
Systemisch Werk gaat uit dat we ons beperkende patronen in het leven ontlenen aan het gezinssysteem waar we uit voortkomen. Naast ons ouders, broers en zussen en grootouders staan we onder invloed van 7 generaties voor ons.
De mooiste manier om te ervaren wat een familieopstelling precies is, is simpelweg door eraan deel te nemen. Dit kan als toeschouwer, als representant of inbrenger van een thema. Ik zal je daar in alle veiligheid bijstaan tijdens dit magische proces.
Zie ik je daar? Stuur een persoonlijk berichtje voor aanmelding en overige vragen. Je mag ook een email sturen naar sjoukje.visser@online.nl