De Familie van Nielie barst van liefde! (6 tot 106 jaar)

Datum/Tijd
za 03-03-2018
19:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


3_DeFamilievanNielie_Kwatta_LauraLuca.jpg

Jeugdtheatergezelschap Kwatta gaat met negen acteurs en vier leden van het Nationaal Jeugd Orkest op avontuur met een nieuwe familie: de Familie van Nielie! Voor deze voorstelling bieden wij een speciale voorjaarsvakantieaanbieding: voor slechts  €10 naar theater!

Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie, die almaar groter en groter wordt.

Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken en waar plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en daar is het carnaval!

In de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

De Familie van Nielie barst van liefde is het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat je vier jaar lang op de voet kunt volgen. Bomvol liedjes, live muziek en poppen, in een wereld vol bouwstenen.

Tekst en regie: Josee Hussaarts
Componist: Rogier Bosman
Spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux, Lena Stallinga
Musici: Leden van het Nationaal Jeugd Orkest
Decor & kostuums: Barbara Kroon
Poppen: Siem van Leeuwen
Dramaturgie: Cecile Brommer

Meer info