Fabriek Comedy Night – Playground Comedy vindt hotspot aan de Zaan

Datum/Tijd
zo 19-11-2023
20:00 uur

Locatie
Cafe Fabriek
Jan Sijbrandsstreeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Vreemd eigenlijk dat Zaandam geen comedy podium kent. Cristian Pielich brengt daar graag verandering in! Met zijn Playground Comedy shows kan café Fabriek zomaar dé comedy hotspot van Zaanstad worden. Op zondagavond 19 november is de aftrap van de eerste Fabriek Comedy Night. Onder leiding van MC Cristian Pielich verzorgen beginnende stand-uppers én doorgewinterde cabaretiers een avond vol plezier.

“Er mag best wat meer gelachen worden in de Zaanstreek.”, vinden Thomas en Pieter Grandiek, die direct enthousiast waren over een comedy night bij café Fabriek. Regelmatig zijn er culturele activiteiten in dit gezellige eetcafé aan het water. Debatcentrum De Vonk heeft zijn twee maandelijkse debatavonden en iedere maand hangt er een verse kunstexpositie verzorgd door curator en beeldend kunstenaar Kinga Wieczorek. De popquiz avonden zijn mateloos populair, net als de Movie&Music nights met live muziek. Dat nu ook comedians te gast zijn op het podium is een prachtige aanvulling op de cultuuragenda van het eetcafé.

De Fabriek Comedy Night is op zondagavond 19 november in café Fabriek aan de Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam. Aanvang 20:00 uur, de toegang is gratis en reserveren is niet verplicht. Kan je er deze keer niet bij zijn? Niet getreurd! De volgende stand-up comedy avond staat gepland op Blue Monday; maandagavond 15 januari 2024. Zet hem alvast in de agenda! Meer info vind je op de facebook & instagram pagina van café Fabriek.