Expositie Kunstgroep Buitenveldert | Puur Natuur

Datum/Tijd
za 13-03-2021 - zo 14-03-2021
12:00 - 17:00 uur

Locatie
Het Weefhuis
Lagedijk 39
1544 BB Zaandijk

Categorieën


ZAANDIJK – In het weekend van 13 en 14 maart weer een expositie van Kunstgroep Buitenveldert. Eerder in 2015 en 2017 exposeerden zij ook in Het Weefhuis. In deze tentoonstelling heeft de groep gekozen voor het thema Puur Natuur. Verschillende disciplines komen aan bod, zoals schilderen, beeldhouwen, zeefdruk, etsen, linosneden en fotografie.

Puur Natuur roept verschillende associaties op en inspireerde de kunstenaars tot onderzoek en reflectie over de verschillende betekenissen die met het onderwerp te verbinden zijn. De werken gaan een dialoog met elkaar aan en versterken elkaar.

Kunstgroep Buitenveldert is een enthousiaste vereniging en heeft als oogmerk de buurt door middel van kunst te verbinden. Met veel enthousiasme worden verschillende activiteiten ondernomen om de drempel naar kunst te verlagen.

Bezoekers zijn van harte welkom in Het Weefhuis aan de Lagedijk in Zaandijk op zaterdag 13 en zondag 14 maart van 13.00 – 17.00 uur. De expositie is vrij te bezichtigen. Er gelden enkele coronaregels; deze zijn te lezen op de website van Het Weefhuis.

Meer over deze expositie is te volgen op de website van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/hetweefhuis/