2e Jubileumexpositie Ger Zaagsma; schilderijen in aquarel en olie

Datum/Tijd
za 31-08-2019 - zo 01-09-2019
11:00 - 17:00 uur

Locatie
Het Weefhuis
Lagedijk 39
1544 BB Zaandijk

Categorieën


2e JUBILEUMEXPOSITIE GER ZAAGSMA

IN 2019 IN HET WEEFHUIS

Het Weefhuis, Lagedijk 39, 1544 BB Zaandijk
31 augustus + 1 september 11-17 u,
6 september 19-21 u en
7 + 8 september 11 tot 17 u

In Het Weefhuis te Zaandijk zal 2 weekenden achter elkaar de 2e jubileumexpositie van Ger Zaagsma te zien zijn, te weten het weekend van 31 augustus en 1 september en 6, 7 en 8 september. Op zaterdag en zondag geopend van 11-17 uur; en voor kunstliefhebbers met drukke weekends is de expositie in de avond te zien op vrijdag 6 september van 19 tot 21 uur.

Het einde van de zomer is alweer in zicht. Of wie weet, bent u net terug van vakantie? Dan kijk je weer eens met andere ogen naar je eigen huis en omgeving – blijkt dit land toch ook veel bekoring te hebben. Hoe leuk is het dan om even op de expositie bij Ger Zaagsma in Het Weefhuis rond te kijken! Misschien om bij het zien van een zonnig (Zaans) landschap de zomer nog even vast te houden – of juist alvast naar de winter uit te zien.

Maar het is vast óók leuk om te komen kijken naar wat hij de laatste tijd weer op doek en paneel heeft gezet. En om, vanwege zijn 30-jarig jubileum dit jaar, ook eens in zijn vroege werk rond te snuffelen; in de schetsboeken, pentekeningen, modelwerk of etsen. 

Omdat er een grote kans is, dat hij binnenkort vanwege ruimtegebrek naar een groter atelier verhuist, zal er ook wat werk in de aanbieding zijn, zowel in aquarel als in olie. Wie weet is daar nog iets van uw gading bij er.

Voor meer informatie over Ger Zaagsma kijkt u op https://www.atelier-gerzaagsma.nl/

Ger Zaagsma is medeoprichter en kernlid van IWS Holland, International Watercolour Society en lid van het Zaanse kunstenaarsplatform Tengel.

Voor informatie en enkele afbeeldingen van deze expositie kunt u kijken op de website van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl en onze Facebookpagina https://www.facebook.com/hetweefhuis/.