Exploring Intimacy | D & M Night | Feel free to come closer!

Datum/Tijd
zo 11-10-2020
19:30 - 22:30 uur

Locatie
YurtLive
Cornelis van Uitgeeststraat 2 b
1508 EH Zaandam

Categorieën


Playfull Dance & Meditation Night:
Laat je meeslepen in de bliss van dans en meditatie. In de tantra heet dit Ananda Tandava  blissful dancing). Ontmoet jezelf en de ander, in liefde.
Dansen in warme verbinding met anderen, liefdevolheid, genieten, speelsheid, flirten en verleiden, ontmoeten: de kernwoorden voor deze avond! Even helemaal jezelf zijn, in volle glorie? Tijdens deze avond komt dit allemaal aan de orde! We begeleiden je graag op heerlijke muziek via meditatie, lichaamswerk en dans naar puur genieten en tot je kern komen. Misschien zelfs stiekem een beetje confronterend, om je verder te laten groeien. Maar vooral zoooo fijn en ontspannend! Leiden en geleid worden, met of zonder blinddoek: het kan allemaal onderdeel uitmaken van deze avond! Laat je verrassen! Of verras jezelf en verleg je grens een klein beetje…
Trek je mooiste lekker zittende danskleding aan en dans op bloten voeten. Draag geen of zo weinig mogelijk parfum of deo, maar douche je lichaam schoon voordat je komt. Neem eventueel een schoon shirt mee, als je veel zweet, om je tussentijds te verschonen.
Aanmelding per email naar intimatebodywork@yurtlife.eu, met je naam en telefoonnummer. Kosten: €20 per persoon: we sturen direct na je aanmelding een tikkie per Whatsapp voor de betaling.
We streven naar gelijke man/vrouw verhouding. Respect voor jezelf en de ander staat voorop!
locatie: YurtLife, Zaandam
 
Puur Natuur
Bij tantra staat de puurheid van de natuur voorop. Tijdens de workshop is het daarom niet toegestaan om te roken. Aan het eind van de workshop is gelegenheid om na te zitten: dan kun je buiten roken.