Excelsior in concert met Harry Slinger

Datum/Tijd
za 26-03-2022
20:00 uur

Locatie
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Categorieën


Muziekvereniging Excelsior geeft na twee jaar noodgedwongen coronastilte op zaterdag 26 maart haar Voorjaarsconcert en haalt nu alles uit de kast om hier een hoogtepunt van te maken. Dit onder leiding van dirigent Lieuwe de Jong.
Voorafgaand aan dit spektakel, dat na de pauze plaatsvindt, wordt speciale aandacht gevraagd voor het optreden van het Fanfare orkest Excelsior, die de compositie met de naam ‘Hermitage’ van componist Jan de Haan, ten gehore gaat brengen. Dit stuk is gebaseerd op vijf bijzondere schilderijen die in de Hermitage St. Petersburg hangen.
Deze veelzijdige compositie wordt dus vóór de pauze ten gehore gebracht. Het bevat verschillende muziekstijlen.
Harry Slinger te gast Daarna staat niet alleen het fanfareorkest garant voor muzikaal vermaak: de organisatie is blij hun speciale gastzanger Harry Slinger te kunnen aankondigen. 
Harry zal samen met het Excelsior fanfareorkest een paar liedjes zingen en na de pauze is het de beurt aan Drukwerk samen met Harry. Welnu, goede wijn behoeft geen  krans, deze combi van Drukwerk en Harry, behoeft geen nadere aanbeveling. 
Reserveren
Theater De Kunstgreep, aanvang om 20.00 uur. De deuren gaan om 19.45 uur open. Kaarten à € 15,00 kunnen worden besteld via kaarten.excelsior@gmail.com.