Eva Crutzen | Opslaan Als

Datum/Tijd
za 24-03-2018
20:30 - 22:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Eva Crutzen - Opslaan Als 1479 (c) Jaap Reedijk.jpg

Eva Crutzen heeft eigenlijk alles. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat?

In Opslaan Als laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Ze biedt ze antwoorden. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers, die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand, die er niet meer is?

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling Spirituseigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is. “Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.”

Eva is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Mis het niet!

Spel en tekst: Eva Crutzen
Regie: Wimie Wilhelm

Meer info