Engelen van de nacht | Verhalen, gezelligheid, magie en nog veel meer

Datum/Tijd
vr 02-09-2022
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Rosariumpark
Rosariumpark
1561 TV Krommenie

Categorieën


 

Waar:             Rosarium Vriendentuin, rosariumpark, Krommenie

Wanneer:      Vrijdagavond  2 september 2022

                        Aanvang:  20:00

Einde: circa  22:00

 

Langzaam kruipen we naar de herfst. Een mooi moment om weer met elkaar verhalen te vertellen in de Rosarium Vriendentuin. Dat gaan we op vrijdagavond 2 september doen. Zoals altijd weer een mooi sprookjesachtig thema. Engelen van de nacht. Als we richting herfst gaan kruipen we allemaal weer wat in ons zelf en onze dekentjes (vergeet er niet één mee te nemen) maar ondertussen kruipt er misschien ook wel van alles uit de schaduwen. Vast allemaal wezens die met de beste bedoelingen ons de stuipen op het lijf gaan jagen. Of gewoon  ervoor zorgen dat we allemaal wat dichter bij elkaar kruipen.

Wederom zal Smid & Zo. (verhalenverteller Jacob Passander) beginnen met een magisch verhaal.

Daarna worden de aanwezigen uitgenodigd om zelf een verhaal te vertellen. Alles is daarbij geoorloofd. Een anekdote, een grap, een gedicht, een kinderversje.  Desnoods gaan we allerlei manieren bedenken om samen een verhaal te maken.

 

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar neem zelf stoeltje, dekentje, muziekinstrument, uw favoriete gedichtenbundel en noem maar op, eten en drinken mee.

Bij slecht weer zal deze activiteit vervallen. Degene die zich hebben opgegeven krijgen bericht.

 

Meer Informatie Rosarium Vriendentuin.

De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners.

Het is de bedoeling dat we samen tuinieren en oogsten. Wij willen graag veel buurtbewoners bij dit mooie stukje Zaans groen betrekken door middel van leuke activiteiten, zoals Verhalen in het park, meewerkdagen, een buurtpicknick en meer.

Kom gerust eens langs in het Groenpark (Rosariumpark) te Krommenie.

Op dinsdag en vrijdag tussen 15:30 en 17:30  zijn er altijd wel mensen.

Volg ons op facebook: Rosarium Vriendentuin

 

Informatie Verhalenverteller Jacob Passander/ Smid & Zo.)

Naast vele andere dingen is de bekende Zaankanter Jacob Passander ook verhalenverteller. Zo kroop hij al menig maal in de huis van Claes Compean om diens levensverhaal te vertellen, trad hij aan op menig festival en vertelde tijdens de nacht van de nacht op de Zaanse Schans het haast mythische verhaal van de poppieroeister. Tijdens de traditionele buurtmaaltijd van de Rosarium Vriendentuin in de Pelikaan verzorgt hij even traditiegetrouw een verhaal. Onder de naam Smid & Zo treedt hij nog veel vaker op als verhalenverteller.

 

Meer informatie over en opgeven voor deze activiteit:

Jacob Spaander (Rosarium Vriendentuin). passander@gmail.com   06-47635401