Dune: Part One (+Double Bill)

Datum/Tijd
zo 10-03-2024
16:00 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Vanwege de release van het tweede deel van Denis Villeneuve’s Dune vertonen we tweemaal ook Dune: Part One. Er kunnen losse tickets gekocht worden, maar we hebben ook een speciale double bill prijs om beide delen op zaterdag 2 en zondag 10 maart op dezelfde dag te zien, met een eetpauze tussendoor. De link naar dit tarief staat niet in de reguliere webshop maar onderaan deze pagina. Om tijdens deze pauze in het café te eten raden wij aan om te reserveren. Wij zeggen: Dune!

Dune: Part One vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Double Bill 2 maart: Regulier ticket € 19,00 – FilmFan ticket € 16,00 

Double Bill 10 maart: Regulier ticket € 19,00FilmFan ticket € 16,00

Café Fabriek serveert in de maand maart speciaal een cocktail in de sfeer van Dune: The Spice Must Flow voor €8,50

Gesproken taal: Engels
Genre: actie, avontuur, fantasie
Speelduur: 166 min
Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, David Dastmalchian, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem

https://www.de-fabriek.nl/films/1528-dune+part+one+double+bill.html