Dubbelconcert met virtuoos duo in de Ontmoeting

Datum/Tijd
vr 14-09-2018
20:00 uur

Locatie
De Ontmoeting
Parklaan 1
1544 AK Zaandijk

Categorieën


 

 In de Ontmoeting wordt vrijdag 14 september een dubbelconcert gehouden op orgel en trompet – door organist Hugo van der Meij en trompettist Pascal van de Velde. Dit virtuoze duo wil de concertbezoekers een muzikale verrassing bezorgen.

Hugo van der Meij is dirigent van twee mannenkoren, een gemengd koor, een jongerenkoor en een kinderkoor. Ook speelt hij door het hele land als koorbegeleider op zowel orgel als piano en geeft hij steeds meer solo-orgelconcerten. Concertreizen brachten Hugo in België, Duitsland en Luxemburg. Ook verleende hij medewerking aan meer dan 25 cd-opnames. Hugo is kerkorganist in kerken te Katwijk en Rijnsburg.
Pascal van de Velde speelt dit seizoen ook in de musical Sweeney Todd, een reizende productie van Stichting Het Zonnehuis Muziektheater Amsterdam. Pascal heeft lespraktijken in Noord-Brabant en Utrecht. Ook toert hij als cursusleider van Blaas Maar Raak door het gehele land. In deze cursus maakt hij jonge kinderen enthousiast voor blaasmuziek.
Dit dubbelconcert begint om 20.00 uur in De Ontmoeting aan Parklaan 1 in Zaandijk. De toegang is 10 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro. Reserveren is mogelijk via mail: muziek240@gmail.com Verdere informatie: www.zingenenzo.com.

Bron: Rodi