Dral Fietsen start fietsseizoen met E-Bike Event

Datum/Tijd
ma 10-04-2023
11:00 - 16:00 uur

Locatie
Sporthal Oostzaan
Twiskeweg 107
1511 BW Oostzaan

Categorieën


In een gezellige setting bij de Sporthal te Oostzaan is het mogelijk allerlei elektrische fietsen vrijblijvend uit te testen.
De fietsenwinkels Dral Oostzaan en Dral Landsmeer houden op tweede paasdag, maandag 10 april, gezamenlijk het DRAL E-Bike Event.
Vrijblijvend elektrische fietsen testen op speciaal parcours In een gezellige setting bij de Sporthal te Oostzaan is het mogelijk allerlei elektrische fietsen vrijblijvend uit te testen op een speciaal uitgezet testparcours door recreatiegebied ‘t Twiske. 
Naast de vaste A-merken GAZELLE, GIANT, SPARTA en KOGA zullen hier ook de populaire FatBikes van KNAAP en elektrische bakfietsen van Urban Arrow te bewonderen zijn.
E-MTB Clinic met stuntrijder Patrick Smit Ook voert de bekende MTB stuntrijder Patrick Smit gedurende de dag verschillende shows op. Vanaf 14.00 uur is het mogelijk een E-MTB Clinic te volgen onder de enthousiaste leiding van Patrick. Aanmelden (info@dralfietsen.nl) is gewenst in verband met de  beschikbare elektrische mountainbikes.
Daarnaast is het mogelijk uw fiets gratis te laten checken op de belangrijkste punten aan de hand van de ANWB Checklist (‘een Fiets APK’). Tevens is er een springkussen voor de jongste bezoekers, waarmee het DRAL E-Bike Event een ware familiedag te noemen is. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan de teams van Dral Fietsen Oostzaan & Landsmeer klaar voor eerlijk advies en is er voor iedere bezoeker een leuke attentie.