Dolf Jansen & The LSB Experience | The Troubadour

Datum/Tijd
wo 23-05-2018
20:15 - 22:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


LSB Experience - The Story of the Troubadour - beeld liggend (c) Jessica Grezel.jpg

Muziek, comedy en verhalen vanuit het hart van de Westcoast

De vijf mannen van The LSB Experience brengen een ode aan de muziek van de Amerikaanse West Coast. Ze nemen ze u mee naar The Troubadour, de beroemdste club van LA. Vanavond hoort u hun mooiste liedjes en vertelt Dolf Jansen het verhaal van de club.

The Troubadour is een van de meest beroemde music clubs van Amerika, West-Hollywood, LA, California. Veel van LSB’s muziekhelden startten hun muzikale carrière in the Troubadour: Jackson Browne, The Eagles, James Taylor, The Byrds, Crosby, Stills & Nash. Joni speelde er, Springsteen, Carole King, Lennon, Neil Young…

In The Story of the Troubadour hoort u de mooiste liedjes van deze helden, en hoort u van Dolf Jansen het verhaal van de club, van Doug Weston, flamboyant oprichter en eigenaar van The Troubadour, van wurgcontracten, seks en hier en daar een beetje drugs. Soms. Al jaren speelt LSB Experience deze muziek, nu is het tijd voor de definitieve tribute to The Troubadour. Prachtige liedjes, mooie verhalen en hier en daar een stapel onnodige grappen.

Regie: Dolf Jansen & The LSB Experience. Met Dolf Jansen, Marcel Luntungan, Hans Sligter, Sjoerd van den Broek, Rob Hendriks en Peter Deiman.

Meer info