Dinsdagavond Zaanse bridgeclub

Datum/Tijd
di 17-09-2019
19:30 uur

Locatie
Boko Centrum
Kraakstraat 42
1503 BW Zaandam

Categorie├źn


 

Bij bridgeclub De Schildersbuurt bent u van harte welkom! “Steeds vaker kiezen bridgeclubs ervoor om overdag te gaan spelen, maar veel bridgers geven nog altijd de voorkeur aan een avondclub omdat ze overdag andere activiteiten hebben” vertelt voorzitter Jan Makenbach van De Schildersbuurt, een club die volgende jaar 75 jaar bestaat. “Of ze combineren een middagclub met een avondclub. Dat zijn de bridgers die hun hart verloren hebben aan het kaartspelletje dat de geest actief houdt en waar je niet snel op uitgekeken bent. Elke ronde is weer een uitdaging en kan heel verrassend uitpakken; het verveelt nooit! Belangrijk om te weten is wel dat bij bridgeclub De Schildersbuurt de gezelligheid voorop staat; er wordt niet met het mes op tafel gespeeld!”

Nieuwe leden

Aangezien er in de afgelopen periode door allerlei omstandigheden leden zijn afgevallen, is er weer ruimte voor nieuwe leden voor de dinsdagavond. Dat geldt voor zowel ervaren als beginnende bridgers. Er wordt gespeeld in Denksportcentrum BOKO aan de Kraakstraat 42 in Zaandam (vlakbij Winkelcentrum Gibraltar). Er is in de buurt voldoende parkeerruimte. “De bridgeclub start om half acht en eindigt meestal rond de klok van elf uur” vult Jan Makenbach aan.

Meer informatie of proefspelen?

Wilt u wel eens een of meer avondjes meespelen om de sfeer te proeven? Of wilt u informatie over het volgen van lessen of over het lidmaatschap? Neem dan contact op met Marijke Oosterveld (075-635 12 64) of met Elly Jacobs (075-615 64 42).