Diederik Ensink | Diederik’s Debuut – een multi-instrumentale, muzikale one-man-show

Datum/Tijd
za 07-01-2023
00:00 uur

Locatie
Dorpshuis Oostknollendam
Dorpsstraat 95
1534 NE Oostknollendam

Categorieën


 

Zaterdag 7 januari 2023

Diederick heeft 5 jaar gestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium. In 2010 studeerde Diederick af met een bachelor Muziektheater en een Minor Altviool.

Na zijn studie startte Diederick zijn loopbaan als professioneel acteur, zanger en musicus bij diverse theatershows, waaronder Pluk van de Petteflet, waarin Diederick meerdere instrumenten en rollen speelde. Meteen daarop volgend speelde hij in de musical: ‘Een avond met Dorus’ van Albert Verlinde Entertainment. De instrumententeller begon ondertussen flink op te lopen, want in deze voorstelling speelde Diederick maar liefst 7 instrumenten.

Ook in deze tijden is kunst onmisbaar, dat was voor Diederick de drijfveer om, na 10 jaar werkervaring opgedaan te hebben in het theater, nu écht solo te gaan, in een multi-instrumentale one-man-show: ‘DIEDERICK’s DEBUUT’, vanaf dit najaar te zien in de theaters door heel Nederland.

“Ik ga ervoor en werk het liefste op en rondom het podium de benen onder mijn lijf vandaan omdat ik hoop bij te kunnen dragen aan de Nederlandse kunst- en muziekwereld.”

www.diederickensink.nl