Diana Sanz Pascual en Pau Hernández – Spaans talent in kerkje Markenbinnen

Datum/Tijd
vr 24-11-2023
20:15 uur

Locatie
Kerkje van Markenbinnen
Dorpsstraat 43
1536 AE Markenbinnen

Categorieën


Middenin de Sinterklaastijd, op vrijdagavond 24 november, komen heel toepasselijk twee jonge Spaanse musici onze harten verwarmen in het kerkje van Markenbinnen. Het zijn Diana Sanz Pascual op cello en Pau Hernández op piano. Beiden doen hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam en zijn als toptalenten afgevaardigd naar dit mooie kerkje. Er zullen werken vertolkt worden van o.a. Rachmaninov, Schubert en Schumann. Een bijzonder concert op een bijzondere locatie!

Diana wist al op 7-jarige leeftijd dat de cello haar instrument was. Haar muzikale opleiding heeft zij aan het Conservatorium van Madrid genoten en sindsdien heeft zij in veel orkesten haar bijdrage mogen leveren. Zoals ook in ons eigen Concertgebouworkest. Pau heeft zijn opleiding op piano respectievelijk op Mallorca (cum laude) en in Barcelona gevolgd. Een bijzonder talent, hij heeft al een aantal prijzen in de wacht mogen slepen.

Het concert op vrijdagavond 24 november begint om 20.15 uur. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur. Als entree wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd t.b.v. het onderhoud van het kerkje en het bekostigen van dit concert.  Adres: Dorpsstraat 43, Markenbinnen. Vooraf aanmelden bij secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl