Deng Boy | HALLOO

Datum/Tijd
za 22-04-2023
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Je klapt dubbel van het lachen met dit charismatisch cabaret duo. Ronny en Eric, oftewel Deng Boy, staan met hun tiende avondvullende cabaretshow in het Zaantheater. Met hun dwaze sketches, imitaties en typetjes krijgen ze de hele zaal plat. HALLOO zit vol Surinaamse humor met een Nederlands sausje…. of Nederlandse humor met een Surinaams sausje. Kortom, er wordt heel veel gelachen!

Over Deng Boy
“Wij zijn twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die we maken zijn daarom ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat wij Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien. In Nederland wonen veel bevolkingsgroepen samen. Elk heeft zijn kenmerken en eigenaardigheden. Wat voor de ene gewoon is, is voor de andere weer onbegrijpelijk. Dit is ook de basis voor onze comedy. Je zult tijdens onze shows altijd wel iets uit je eigen ervaring herkennen. Vandaar dat onze shows ook voor iedereen heel toegankelijk zijn. Wij zouden het leuk vinden om na onze show kennis met je te maken.”

Samen uit

Deze voorstelling is onderdeel van Samen uit: ben je alleengaand, sluit dan gezellig aan bij onze gastvrouwen en -heren voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze voor een drankje. 

Kleine ZaalBestel