De Toneelmakerij | Eet je bord leeg (vanaf 4 jaar)

Datum/Tijd
zo 22-04-2018
15:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


De Toneelmakerij _ Eet je bord leegSerie.jpg

Eet je bord leeg is een bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes, sponzige spruiten en spaghetti om van te spugen. Een heerlijk hapje voor fijnproevers van 4 tot 104 jaar.

De ene dag houdt Jip veel van worteltjes, de volgende dag zijn worteltjes het goorste wat er bestaat. Soms alleen maar aardappels, dan weer alleen maar rijst. En – ieuw – wat zijn die groene dingetjes in de saus? De ouders van Jip zijn ten einde raad. Geschreeuw, gekrijs en getier en zelfs borden dampende derrie, vliegend door de lucht.

’s Avonds heeft Jip de mooiste dromen. Over rappende roti, een pittig pompoentje, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, die, als ze niet heel snel normaal gaan doen, in de gehaktmolen belanden. Daar kan je vast hele lekkere hamburgers van bakken. Of balletjes voor in de soep. En moet je eens opletten hoe er dan zal worden gesmuld…

Let op: deze voorstelling bevat geen tekst en is daarom ook goed zeer geschikt voor expats, anderstalige kinderen of kinderen met een taalachterstand.

De Theatertroep is er ook. Je kunt een heerlijk bordje vol met alleen maar lekkers knutselen. Vanaf een uur voor aanvang ben je welkom.

Meer info