De Schippers van de Kameleon (vanaf 6 jaar)

Datum/Tijd
vr 30-12-2022
15:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorie├źn


Stichting Homemade Productions

De snelste boot van heel Nederland, De Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu de theaters in.

Een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde Tweeling zal altijd overwinnen. Maak je borst maar nat. Anders doet de Kameleon dat wel.

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de dirigent Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen.

Samen met de oplettende agent Zwart en de vrolijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen…

Albert HeijnzaalBestel