De Nieuw-Zeelandse band Blue Ruin en de Britse Digame Loulou in De Groote Weiver

Datum/Tijd
za 21-09-2019
21:00 uur

Locatie
De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer

Categorieën


Bij De Groote Weiver is het zaterdag 21 september tijd voor riot grrrl actie op het podium! De Nieuw-Zeelandse band Blue Ruin en de Britse Digame Loulou zullen deze avond het podium onveilig maken.

Blue Ruin is een punk-geïnspireerde band met vijf dames uit Auckland, Niew Zeeland. Hun muziek is beïnvloed door punk, hardcore, pop-punk, hard rock, riot grrrl en metal.

Sinds september 2015 treden ze op en sindsdien hebben ze geopend voor internationale acts als Steel Panther, Misfits, Buckcherry en Cherie Currie voor twee shows in New Zealand. Ondanks dat de dames van plezier maken houden en dingen niet al te serieus nemen, bevat hun muziek wel teksten over angst, sexisme, relaties en maatschappelijke verwachtingen.

Digame Lou Lou is een ambitieuse artieste uit het Engelse dorpje Keynsham, werkend vanuit Bristol. Ze heeft gezongen en gitaar gespeeld in het rock trio ‘Tequila Mockingbyrd’. Ze begon haar solo carrière in januari 2019.

Er is voor deze avond een online voorverkoop. In de voorverkoop betaal je 5 euro voor de entree, aan de deur betaal je 7,50 euro. De deuren openen om 20.30 uur en de aanvangstijd is 21.00 uur. De Groote Weiver bevindt zich op Industrieweg 1a in Wormerveer.