De Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans

Datum/Tijd
za 29-10-2022
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Zaanse Schans
Kalverringdijk / Schansend
1509 AW Zaandam

Categorie├źn


Op zaterdag 29 oktober 2016 is het Nacht van de Nacht. Door heel Nederland vinden er dan vele nachtelijke activiteiten plaats. Op de Zaanse Schans is er traditioneel deze avond veel te beleven en wordt er aandacht geschonken aan de schoonheid van duisternis.

Nacht van de Nacht
Kom tussen 19.00 en 22.30 uur naar de Zaanse Schans om van het donker te genieten. Het belooft een spectaculaire en bijzondere avond te worden met een divers programma!

Ervaar het donker
Tijdens de show van Birdlive kunt u uilen zien rondvliegen in de molen of ervaar een unieke vaartocht door het bijzondere natuurgebied de Kalverpolder. Kom proeven in het donker bij het CacaoLab of stap in de magische wereld van Ger Copper. Bekijk de molens in het donker vanaf een boot op de Zaan, geniet van de huiskamerconcerten bij kaarslicht of schuif gezellig aan bij de verhalenvertellers in het weiland.

Nieuw dit jaar
Beleef een spectaculaire nieuwe dansshow met blacklights. Jonge dansers zullen onder begeleiding van BN-er en Zaankanter Juvat Westendorp een uitzonderlijke show vertonen in het Zaans Museum. Ook nieuw dit jaar is Jurriaan Berger, hij zal zich met zijn act richten op het componeren van muziek door middel van elektronische geluiden in het donker. Kortom veel te zien en te beleven en zeker een bezoekje waard!